Bernay, Frankrijk 2011

We hadden de “All or Nothing” klaar en geladen om half 3 en we moesten eigenlijk om 2 uur aanwezig zijn wat inhield dat we serieus gas moesten geven om toch nog optijd aan de start te verschijnen die om ongeveer half 9 zou zijn in het Franse Bernay. Om kwart over 7 kwamen we aan op het terrein en na Manon snel geholpen te hebben richting de weegbrug met de Agrifac Interaction moest de All or Nothing nog over de weegbrug en wedstrijd klaar gezet worden, maar wat moet de trekker wegen op de vooras, welke motor afstelling, hoe moet de bandenspanning zijn ? … allemaal kleine gokjes! Manon die enkele plaatsen eerder moest rijden haalde een Full Pull met een eigenlijk niet strak lopende motor wat al is sinds we de intercooler hebben ingebouwd, maar de aanhouder wint. Dan kwam Bram aan de start en met de doelstelling van op het gemak te beginnen ging hij gelijkmatig en rustig weg en behaalde in de “Maiden run” gelijk een Full Pull en zette zich naast Manon en nog 6 andere in de finale, wat toch wel verrassend was.
Na de controle van de Agrifac Interation en enkele verandering te hebben toegepast was het Manons beurt en ze reed 99,53 meter wat sereus tekort was voor de 109,98 van de BE-combi Incredible deere Bram die na enige aanpassingen en controle van de motor ook een finale kon rijden was aan de beurt. Na rustig optoeren ging hij van start en je kon horen dat de motor nu wat harder ging na het opdraaien van de turbo druk dan in de eerste run waarin de motor meer dan tam stond afgesteld. Met een strakke run werd er 107,95 meter op de lijst toe gevoegd wat inhield dat we op een 2e plaats met een gloednieuwe trekker eindigden !
Dit was toch voor ons als team en vele anderen een geweldige prestatie waarmee de vele uren en drukke momenten van de afgelopen weken zeker met zijn beloond. Deze week gaan we de zaak controleren en nog wat kleinere dingen aanpassen waarna we op 2e pinksten (13-06) een demo geven in Didam met de Agrifac Interaction. De volgende wedstrijd is op 18-06 in “de Maai”  (Made).
Tot dan.

Click to Watch VideoClick to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress