Zwolle 2011

Na een rustige periode is het dan weer zo ver, de eerste wedstrijd van 2011. Iedereen is benieuwd naar de veranderingen en de verbouwingen die deze winter hebben plaats gevonden en tevens naar de eigen prestaties. In de avond sessie was het aan ons om als laatste klasse aan te treden. De kwalificatie was voor 4 van de 8 tractoren een struikelblok, New Born Deere haalde het net niet, d,n Aerdvruter had een turbo probleem, Green Muscle Man had ook motorpech en de nieuwe Ford 9600 die getest zou worden, kwam niet van z’n plaats door een verkeerde afstelling. Als eerste in de finale rijdt de Terminator en hopelijk gaat dat goed want ’s middags was er al op spectaculaire wijze een motorblok gesneuveld van hun 2,5 tons tractor Never Satisfied. Na een mooie run zet Jurian de eerste afstand: 69,58, waarna het de beurt is aan Hurricane die na een ietwat moeizame start  68,75 op het scorebord weet te plaatsen.
Well Done Deere, met natuurlijk Rowan Zeinstra als bestuurder, plant de leidersvlag gelijk 7 meter verder en nam de leiding met 76,95.
Manon, die als laatste moet, weet in ieder geval wat haar te doen staat … de 76,95 meter voorbijrijden!
Bij het optoeren gaat het goed, maar na enkele meters houdt de motor iets in, maar herpakt na enkele seconden gelukkig weer en achteraf blijkt dat de 6e cylinder een ontstekings(kabel- of bougie-) probleem heeft. Met een mooie balans en een nette run zet Manon de Inter 0.88 cm achter de Johny van Rowan. De strijd is beslist en het stuivertje wisselen in de top van de superstock klasse is weer begonnen, maar de eerste zet was voor team Zeinstra.
Tot de volgende indoor op 12 maart in AHOY.

Click to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress