Great Ecclestone, Engeland 2012

Demo Great Ecclestone 25-26\08

Op vrijdag achtermiddag vertrokken we met een goed gevoel richting Engeland voor een demo met beide tractoren . We waren op tijd en alles klaar , dus wat wil je nog meer . Na enig oponthoud vanwege een paspoort en een klote fransoos die het vertikt om Engels te praten en te begrijpen zaten we eindelijk op de boot .

Na s,nachts nog enkele uren te hebben gereden hebben we in de buurt van Silverstone overnacht en zijn we de volgende morgen door gereisd samen met het Clark pulling team richting het terrein.

De vooruitzichten waren niet te best en dat resulteerde dan ook op een natte zaterdag zonder demo maar wel met een leuke avond .

Zondag was het droog en met een goed geprepareerde baan werd de wedstrijd gereden , Om ongeveer 18.00 uur werd onze klasse verreden ( 5 stuks ) , ondanks dat het een demo is word er dan toch een klassering aan gekoppeld . De Agrifac interaction was weer opgelapt na Meerkerk waar we een kapotte zuiger en bus hadden , Bram gaf de Inter de sporen en besloot na een mooie run rondom de 90 meter het gas eraf te halen omdat er nogal wat rook vanonder de kap kwam wat later een kleine olie lekkage bleek te zijn . Als laatste van serie moest de All or Nothing , de meters waren gezet dus dan weet je ook wat te doen . Na een snelle start kwam de neus redelijk hoog want demo is show maar dat gaf ons net niet genoeg meters om Geoff Ashcroft met Red Alert te pakken .       Maar met de All or Nothing op 2 en de Agrifac Interaction op 3 was het een geslaagd weekend .

Tot de volgende wedstrijd !!!!

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress