Meerkerk 2012

Meerkerk 18\08

Pfffff wat een warmte , 35 graden dat is wel wat veel maar ondanks de warmte wel wedstrijd op een goede baan . De Keep moving sleepwagen begaf het in de kwalificatie en werd vervangen door de Big Benz wat inhield dat iedereen een Full Pull kreeg toegewezen omdat anders de klasse moest worden over gereden en bij deze temperaturen 3 maal rijden is funest voor de motoren

Manon die bij het Controlled Chaos team in Amerika mee reisde om diverse wedstrijden te bezoeken werd door Bram vervangen als rijder op de Agrifac Interaction. Na een goede en snelle 1e Full Pull die desondanks wel vervallen was moesten we in de finale aanhaken . Bij controle van de logger hadden we het vermoeden dat een zuiger niet geheel pluis was wat ook werd bevestigd met een grote rook ontwikkeling en alle olie over de baan door een uiteen geklapt carter op 80,18 meter .      De All or Nothing moest nog rijden , maar had net als alle anderen die na de Agrifac Interaction gingen rijden flink last van een spekgladde baan door de olie die erop lag . Dit resulteerde in een 4e plaats ( 88,57 )net achter Well done Deere ( 88,71) , Terminator ( 90,02 ) en de winnaar Sjors Zeinstra met de New Borne Deere met 91,73 .

Na de run werd in een opwelling door Bram verteld dat dit waarschijnlijk de laatste wedstrijd van de Agrifac Interaction was voor 2012 , maar gedurende de terugreis en even opsommend wat er nog aan reserve onderdelen waren werd snel de beslissing veranderd in ……… maken die hap en volgende week demo rijden in Engeland .

See you in England !!!

Click to Watch VideoClick to Watch Video

 

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress