Bakel 2013

Bakel, 7 september 2013.

De laatste wedstrijd van het Nederlandse kampioenschap was op 7 september in Bakel. Er was voor ons nog van alles mogelijk; Bram kon derde worden met de Mitas All or Nothing en Manon kon als vierde eindigen met de Agrifac Interaction in het kampioenschap!
Nadat we de trekkers gelost hadden hebben we alles even op “scherp” gezet en gecontroleerd. De wedstrijd ging rond 20:30 van start en Bram moest als eerste aanhaken. Door de regen die er gevallen was wisten we dat dit een risico was, maar besloten we toch de 1e run te laten staan. Bram zette de Mitas All or Nothing op een keurig 109,84 neer. Naar mate de wedstrijd vorderde werd de baan steeds beter en kwam er steeds meer grip in.
Manon haakte als 7e aan en maakte een superrun met de Agrifac Intercation. De combinatie kwam op 108,34 tot stilstand! Zapo, de trekker die we van een derde plek konden rijden zette een afstand neer van 115,26. De New Borne Deere eindigde als eerste terwijl Rowan met de Green Gangster Deere een derde plaats pakte.
Hierdoor werden we 4e en 5e in de wedstrijd, en uiteindelijk ook in het kampioenschap.
We willen Sjors Zeinstra, Rowan Zeinstra en de mannen van de Zapo feliciteren met hun 1e, 2e en 3e plaats in het kampioenschap.

Wij als team kijken terug op een jaar waarin met name de Mitas All or Nothing veel tegenslag heeft gehad. Een aantal serieuze schades aan het blok en wat bestuurlijke dwalingen maakten het een jaar waarin we gepast trots zijn met de behaalde 4e plaats! De Agrifac Interaction met Manon heeft een goed en stabiel seizoen gehad waarbij een 5e plek, in dit huidige veld ook een prestatie van formaat is. Hoe dan ook, we gaan met beide trekkers naar Zele voor de European Championship! Dat zal dan ook echt de laatste keer zijn dat Manon met de huidige Agrifa Interaction gaat aanhaken. Bakel was de laatste Nederlandse wedstrijd in deze setting. We gaan de komende periode de huidige trekker verkopen en een nieuwe, componenten trekker bouwen.

Nog een wedstrijd Zele, dan de “schuur” in voor het nodige werk! Tot volgend seizoen?

Groet uit Cadzand.

Bakel 2013

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Click to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress