Demo Great Eccleston (GB)

Demo Great Eccleston met de Mitas All or Nothing en Controlled Chaos:

Na een succesvol Putten hebben we alles gecontroleerd om vervolgens door te gaan naar de boot in Calais op weg naar Great Eccleston ( Engeland ) voor een demo met de Mitas All or Nothing en de Controlled Chaos . Onze Amerikaanse gasten Kevin en Sara en nog 5 andere teamleden van ons konden rekenen op een lange rit voordat ze ter plaatse waren .
Het was  zondag een eindje na de middag toen we arriveerden en na het gereedmaken konden we gelijk aan de bak met als 1e Kevin die de balans niet op orde had en een run poogde te maken met teveel gewicht op de neus en zodoende niet veel meters maakte .
Als laatste in de rij moest de Mitas All or Nothing en die gaf na vertrek aan doormiddel van sputteren dat er iets aan de hand was dus werd er gestopt om naderhand nog eens aan te haken voor nog een poging.

Kevins 2e poging was veel beter en met een fraaie run zette hij de sleepwagen richting de 100 meter wat het publiek geweldig vond !!
Bram heeft het nog eens geprobeerd en bij het optoeren ging het direct fout en kon de gehele handel weer in de vrachtwagen met als conclusie … koppakking er weer uit

Volgende weekend rust en daarna naar Herning ( Denemarken ) voor de Eurocup wedstrijd nr 3……….. we zijn benieuwd !!!!!!!!!!!!

Tot dan !!

Great Eccleston (GB) 2013

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress