Didam 2013

Didam, 2e Pinksterdag. De eerste buitenwedstrijd voor onze klasse in Nederland.

Na de fantastische runs in Fuchtorf hadden we hoge verwachtingen! De afgelopen weken hadden we nog de nodige modificaties aangebracht aan beide machines en was alles tiptop in orde gebracht door Bram.
Na het lossen van de trekkers hebben we de laatste zaken nagekeken en zijn we naar het Parc Ferme gegaan.
Manon haakte als tweede na de Zapo aan; de afstand die we moesten halen stond op 107,13 meter. De Agrifac Interaction ging goed van start en Manon zette de combinatie op 105,15 stil. Vrij kort hierna begon het te regenen en werd de wedstrijd stilgelegd. Hierna kwam D’n Aerdvruter de baan op. Gert Jan zette een mooie 97,27 neer. Bram wist wat hem te doen stond met de Mitas All or Nothing en zette de trekker op 101,32 stil.
Geen van de andere deelnemers kon de 100 meter halen waardoor de finale bestond uit de Zapo, de Agrifac Interaction en de Mitas All or Nothing.

In het Parc Ferme waren inmiddels de beide dataloggers uitgelezen. De Mitas All or Nothing was meer dan ok; de Agrifac Interaction liet een iets te hoge temperatuur zien. Omdat we hoe dan ook derde waren hebben we besloten geen tweede run te rijden met de Agrifac Interaction.
In de finale legde de Zapo, met een ongewijzigde sleepwagen, de lat op 103,64 dus was het aan Bram om een feestje daar te voorkomen.
De trekker ging super, mooie balans en heel hard richting de vlag, maar stopte op…….103,61….!!! Wat een super finale!!

Een mooie tweede en derde plaats!! En uiteraard de felicitaties voor de mannen van Zapo. Na een “klein” feestje hebben we de trekkers weer geladen en zijn we teruggegaan naar Cadzand. Daar hebben we vanmorgen de machines nagekeken waarbij alles goed bleek te zijn, zowel met de Agrifac Interaction als de Mitas All or Nothing. We hebben een hoop waardevolle data verzameld, een mooie dag gehad en ook nog even twee bekers mee naar huis genomen!

We gaan nu alles klaarzetten voor de wedstrijd in Stroe, komende zaterdag. Misschien tot daar?

Groet uit Cadzand!

Didam 2013

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Click to Watch VideoClick to Watch VideoClick to Watch VideoClick to Watch VideoClick to Watch Video
1 Reactie
  1. I think the comment about not being a marvel ties into a theme better developed in one of my favorite posts, High goals are great, but realism is still better. Full life goals, that aren’t just directed at work, are more likely to lead to happiness. That’s my take away from point #2.

Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress