Herning 2013

Herning Eurocup 2013

Op 27 juli 2013 stond de eurocup wedstrijd in Herning op het prgramma. Omdat wij de vrijdagavond ervoor bij Joost Oppers, een Nederlandse boer in Denemarken, uitgenodigd waren voor een barbecue, zijn we op vrijdagochtend vanuit Cadzand vertrokken naar Herning.

Omdat we met de Mitas All or Nothing in Engeland wederom een kop beschadigd hadden vanwege de brandstofdrukproblemen die we probeerden te analyseren, waren we ervan overtuigd dat we weten waardoor we de laatste wedstrijden zoveel  problemen hadden. Een klein inbusschroefje van nog geen 6 mm doorsnee is hier de oorzaak van geweest! Frustrerend, maar het lek is boven!
De Agrifac Interaction was door het team helemaal nagekeken en kon na de nodige service gewoon weer gelalden worden.

Na de rijdersparade moesten de Superstocks rond 18:00 aanhaken. Bram haakt de Mitas All or Nothing als zevende aan en zette als eerste een snaarstrakke Full Pull weg! Manon haakte als 14e aan in een startveld van 20(!) trekkers. De Agrifac Interaction kon op deze baan niet de snelheid en grip vinden. Manon heeft tijdens de run een aantal keren de trekker moeten corrigeren en dat is op een wedstrijd als deze funest. De combinatie stopte op 97,56, 2,5 meter te kort voor een Full Pull.
In de finale, waarin 8 trekkers deelnamen, zette Bram de Mitas All or Nothing op een keurige 2e plaats neer,met een afstand van 101,30 meter. Sjors Zeinstra ging aan de haal met de eerste plaats, 3e werd de Rabbit G’n Mad.

Na een gezellig avond konden we tevreden en belangrijker nog, schadevrij naar huis terug.

Tot de volgende wedstrijd in Lochem.

Groet uit Cadzand.

Click to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress