Eext

Derde en zesde plaats in Eext!

Zaterdag morgen was een vroegertje, want de wekker stond op half zes voor de reis naar het voor ons verre Eext ( Drenthe).  Na een kleine 5 uur reizen kwamen we aan en hebben we gelijk de tractoren geprepareerd om direct daarna naar de weegbrug te gaan. We waren als 2e klasse aan de beurt en gezien de weersverwachting waren we daar blij mee. Als 4e starter was Bram de eerste die een full pull reed en zich voor de finale kwalificeerde. Manon moest ver achterin het deelnemers veld starten en zette in op iets links uit het midden maar helaas met een kleine 108 meter kwam ze net niet aan een full pull en dus niet in de finale. Bij controle van de Mitas All or Nothing bleek dat de pakking van het spruitstuk naar de turbo eruit geblazen was en werd geprobeerd om een “noodverband” aan te leggen om de turbodruk op peil te houden. Bram moest als eerste van de 5 in de finale en zette met een onstuimige run  91.25 meter neer en gaf al aan dat het niet de overwinnende afstand was, wat ook uitkwam doordat de Green Gangster Deere 97,13 (2e) en de New Born Deere zelfs 99,62  (1e) wisten te scoren…. Proficiat Sjors met de overwinning.

Met een 3e en een 6e plaats en geen grote schades kunnen we terug kijken op n geslaagde wedstrijd.

Volgend weekend is het Putten en gaan we voor het Nederlands kampioenschap weer proberen om punten bijeen te rijden. Tot zaterdag !!

 Third and sixth place in Eext!

Last Saturday we had to get up early for the pull at Eext were we had to perform as second class. We were glad about that , because of the rain what should come in the afternoon.

Bram with the Mitas All or Nothing had to start as 4th and had the first full pull and was qualified. Manon decided to go a little left out of the centre and although she had a good run she couldn’t make it to the finals.  

In between the pulls we found out that the gasket between the exhaust and the turbo was gone so we lost a little boost in the final where Bram had 91.25 with a shitty run. Both Zeinsta tractors came over our distance, Green Gangster Deere with 97,13 (2th place ) an the New Born Deere became 1th with 99,62…. Congrats Sjors !

With the 3th and 6th placements and no big issues we can look back at a nice pull

Next weekend we go to Putten for another Dutch pull. See you!

Eext 2014

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Click to Watch VideoClick to Watch VideoClick to Watch Video
Laat een reactie achter

Unieke bezoekers:

Online users

Agenda

Bezig in de werkplaats.....

Op de hoogte blijven?

Vul dan hier je emailadres in, dan mis je niets!

Team Kools
Tienhonderdse Middenweg 2
4506 HS Cadzand
T. +31 (0)117391968
M. +31 (0)653182360

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress